Netwell Oy on IBM Lotus-ratkaisuihin keskittynyt IT-palveluyritys, joka toimii Jyväskylän Technopoliksessa. Yritys on toiminut jo vuodesta 1995 ja tunnetaan nykyisin alansa johtavana asiantuntijana Suomessa.

IBM Lotus -ratkaisut kattavat yrityksen ohjelmistotarpeet viestinnän ja työryhmätyöskentelyn aluella, mahdollistaen uusia tapoja ihmisten ja yritysten työskentelyyn yhdessä. Osaamisalueisiimme kuuluvat Lotus Notes/Domino, Lotus Sametime sekä Lotus Quickplace/Quickr -ympäristöt, joiden avulla voidaan luoda mm. sähköpostijärjestelmiä, integroitua pikaviestintää, asiakirjahallintaa sekä muita työryhmäsovelluksia.

Palvelutarjontamme kattaa mm. konsultointi/koulutus, tuki sekä käyttöönotto- ja kehityspalvelut. Tuotevalikoimaamme kuuluu lisäksi lukuisia organisaation tuottavuutta parantavia valmisratkaisuja mm. asiakkaiden, asiakirjojen ja ajanhallintaan. Edustamme myös valittujen kumppaniemme lisätuotteita, joilla voidaan laajentaa IBM Lotus -alustan käyttää entisestään, mm. anti-virus/anti-spam -järjestelmät, raportointiohjelmistot sekä push-email, fax ja sms -ratkaisut.

Lisätietoja tuotteista ja palveluistamme osoitteessa http://www.netwell.fi