Kuva  
   
 

Tietoa ja ohjeita AURORA2008 leirille osallistujille:

ILMOTTAUTUMINEN:

  • AURORA2008 leirille voit ilmottautua joko ennakkoon netin kautta tai leirin portilla ilmoittautumispisteessä.
  • Ennakkoon netin kautta ilmottautumalla nopeutat ilmoittautumispisteen työtä ja pääset viiveettä siirtymään leirialueelle.
  • Ennakkoilmottautujien kesken arvotaan radioamatööriaiheinen palkinto.
  • Ennakkoon pääset ilmottautumaan tästä 

Ilmottautumispisteessä maksetaan leirimaksu sekä teltta- tai caravanmaksut. Ilmottautumispisteessä voit maksaa käteisellä tai Pankkikortilla sekä Visa-, Visa Electron-, MasterCard-, Maestro-kortilla. Noudata ilmottautumispisteen lähellä liikenteenohjaajien ohjeita pysäköidessäsi auton (paikka on hieman ahdas)

Ilmoittautumispisteen aukioloajat:

Torstai      klo  10 - 22
Perjantai   klo   9 - 22
Lauantai    klo   9 - 15

LEIRIPASSI:

  • leiripassissa pitää olla sen haltijan nimi ja/tai kutsu.
  • leiripassi pitää olla aina mukana leirialueella liikuttaessa.
  • leiripassi on pyydettäessä esitettävä leirin järjestäjän edustajalle.
  • leiripassin puuttuminen voi estää sisäänpääsyn leirin eri tapahtumiin.
  • leiripassin puuttuminen voi johtaa leirialueelta poistamiseen.

LEIRIMAKSUT:

Aikuinen                         15 €
Alle 17 v                         5 €
perheenjäsen                5 €
perheenjäsen alle 12 v  0 €
perheen (samasta taloudesta) kokonaishinta 25 € max.

 

MAJOITTUMINEN:

Revontulen mökki- ja hotellimajoitus:

Kaikki mökit ja hotellihuoneet ovat jo ennakoon varattuja. Leiriläiset huolehtivat sisäänkirjautumisesta ja maksamisesta hotellin reseptionin kanssa. 

Telttapaikka:

Telttapaikan ottaneet saavat erillisen telttamerkin,joka pitää ripustaa telttaan näkyvälle paikalle. Teltan voi vapaasti pystyttää telttailuun varatulle alueeelle, huomioiden turvaetäisyydet (paloturvallisuusmääräykset). Tarkkaile telttamerkkejä maastossa Järjestäjät toimittavat telttailualueelle muutaman 230v sähköliitäntäpisteen(työmaakeskus), mistä voi omalla jatkojohdolla ottaa ns. valosähköä.

Telttapaikan hinta 15€ / leiri
ISO teltta 50€ / Leiri

Caravan-alue:

Lomakeskus Revontulen yhteydessä on oma erillinen Caravan-alue,mikä on leiriläisten käytössä. Alueelle ei oteta paikkavarauksia,vaan aluetta täytetään saapumisjärjestyksessä. Karavaanarien toivotaan noudattavan järjestäjän neuvoja ja kehoituksia alueelle sijoituttaessa. Huomio turvavälit (paloturvallisuusmääräykset).  Karavaanarialueella 230v valosähkö kuuluu vuorokausihintaan.

Caravanpaikan hinta 20€ / vuorokausi


RUOKAILU : Hotellin ravintola:

Aamianen ............................ 7,00 €   (to-pe klo 07-10 / la-su klo 08-10)
Lounas  noutopöydästä........10,00 €   (to-pe klo 11-16 / la-su klo 12-16)
Keittolounas..........................7,00 €
Päivällinen noutopöydästä .15,00 €   (to-la klo 18-21)
A´la Carte annoksia listalta.

Lisäksi koko ajan saatavana kahvia, pikkusuolaisia ja makeita leivonnaisia ( 3 -5 €)
Perjantai- ja lauantai-iltaisin makkaroita ym.grilliherkkuja terassilta.

SAUNAT:

Rantasaunat ovat veloituksetta leiriläisten käytössä klo 09-03 välisen ajan. Miehille ja naisille on omat erilliset saunat samassa saunarakennuksessa. Saunojia pyydetään noudattamaan siisteyttä ja muiden saunojien huomioon ottamista, jotta kaikille saunojille voidaan taata mielyttävät saunomishetket. Mitään arvokasta ei kannata jättää saunan pukuhuoneisiin, järjestäjät eivät vastaa mahdollisista tavaroiden katoamisista. Järjestäjät pyrkivät tarkistamaan saunat säännöllisesti,mutta voit huomauttaa mahdollisista puutteista ja rikkoontumisista leirin INFO-pisteeseen tai jollekin järjestäjän edustajalle.

AVOTULI:

Avotulen teko on sallittu ainoastaan niille erikseen varatuilla paikoilla.

KIRPPUTORI:

Leirillä on ilmainen kirpputori. Se sijaitsee samassa rakennuksessa ravintolan kanssa. Myytäväksi tuotava tavara pitää jotenkin liittyä radioamatööritoimintaan ja oltava käyttökelpoista. Järjestäjät varaavat oikeuden valita myyntiin tulevat tavarat. Järjestäjät ovat paikalla koko kirpputorin aukioloajan ja pitävät tavaroita silmällä, mutta eivät vastaa tavaroiden säilymisestä. Kirpputori on tarkoitettu ainoastaan leiriläisille, pidä leiripassi näkyvillä.

Kirpputorin Aukioloajat:
Torstai: 12-18
Perjantai: 10-18
Lauantai: 10-17

Myymättömät tavarat on noudettava välittömästi kirpputorin sulkeuduttua klo 17.
Noutamattomat tavarat huutokaupataan järjestäjän lukuun klo 18.

WLAN-yhteydet

Järjestäjä rakentaa yhdessä RadioHamin kanssa leirialueelle avoimen WLAN-verkon.
Internet-yhteydet ovat veloituksetta leiriläisten käytössä.

Verkko on tarkoitettu ns.normaaliin netin käyttöön ja tarvittaessa verkkoa liikaa kuormittavat ”alligaattorit” voidaan plokata ulos.

JÄRJESTYKSENVALVONTA:

Leirialueella kiertää järjestyksenvalvojia valvomassa leiriläisten viihtyisyyttä ja huolehtimassa leirialueen turvallisuudesta. Tarvittaessa he puuttuvat havaitsemiinsa epäkohtiin ja leiriläisten tulee noudattaa heidän kehoituksia ja määräyksiä. Heillä on oikeus poistaa leirialueelta henkilö,joka ei pysty osoitamaan kuuluvansa leirille osallistujiin (leiripassi). Pidä leiripassi näkyvillä,kun liikut leirialueella. Samoin teltta- ja Caravan-merkit pitää olla näkyvillä.

ANNISKELUALUEET:

Leirialueella on anniskelualueita,Revontulen ravintola ja terassi. Niistä ostettuja alkoholijuomia ei saa viedä anniskelualueen ulkopuollelle, eikä sinne saa tuoda omia alkoholijuomia.

AUTOLIIKENNE LEIRIALUEELLA:

Kaikki autoliikenne leirialueelle ja sieltä pois kulkee pääportin kautta. Autotarra kiinnitetään tuulilasin sisäpuolelle näkyvään paikkaan. Tarra nopeuttaa liikenteen valvontaa pääportilla. Teltta-alueella auton voi pysäköidä teltan läheisyyteen järjestäjän osoittamaan paikkaan. Järjestäjän merkitsemät pelastustiet pitää jättää vapaaksi. Lomakeskuksen alueella toimii yksi Keski-Suomen suosituimmista golf-kentistä ja leirin aikana myös golffarit liikkuvat autoillaan lomakeskuksen alueella.Heille tullaan varaamaan omat parkkipaikat golf-kentän läheisyydestä. Leiriläisten toivotaan noudattavan annettuja pysäköintiohjeita. Tarvittaessa liikenteenohjaajat  antavat ohjeita ja määräyksiä pysäköinnistä.

Leirialueella on 30 km/t nopeusrajoitus.

Antenni

Palveluja Hankasalmella

Leirialueen kartta

Pula-Ilmari ohje