Vapaa julkaistavaksi välittömästi.


Suomen Radioamatööriliiton kesäleiri järjestetään tänä vuonna Hankasalmella torstaista sunnuntaihin 7.-10. heinäkuuta. Jo 59. kerran järjestettävä leiri kulkee tällä kertaa nimellä AURORA 2016 ja se kokoaa maanlaajuisesti yhteen yli 800 radiotekniikasta ja yhteydenpidosta kiinnostunutta henkilöä perheineen.

AURORA 2016:n järjestää Jyväskylässä kotipaikkaansa pitävä Keski-Suomen Radioamatöörit ry, jonka radioamatööritunnus on OH6AD. Leiripaikkana on lomakeskus Revontuli 9-tien varressa. Leirille voi tulla mökkeilemään, telttailemaan tai matkailuautolla. Ohjelmassa on mm. esitelmiä, rakentelua, yhteydenpitoa sekä kiinnostuneille golfia.

Radioamatöörit pitävät radioilla yhteyksiä toisiin radioamatööreihin ympäri maailman. Olennaisena osana harrastukseen kuuluu omien laitteiden rakentaminen, kokeileminen ja radiotekniikan opiskelu. Suomessa radioamatöörejä on yli 5000 ja ikähaarukka kouluikäisestä eläkeläiseen.

Lisätietoja: AURORA 2016-leirin www-sivut: kesaleiri.oh6ad.fi, sp. [email protected] ja Suomen Radioamatööriliitto: www.sral.fi.


Yhteydenotot: Juha Peltonen, email [email protected] sekä Kari Viitamäki, email [email protected].