Kerhotila

Keski-Suomen radioamatöörien kerhotila sijaitsee nykyisin Killerillä vanhan katsomon tiloissa. Tarkka osoite on yhteystiedoissa. Maanantaisin klo 18 alkaen on tavanomainen kerhoilta, jossa kerholaiset tapaavat toisiaan ja puuhailevat harrastuksen parissa. Yleensä kahvipannu on kuumana.

Kerholla on (OH2K:n innoittamana) rennompi puoli oleskeluun, josta löytyy sohva, pöytiä, tuoleja ja alan lehtiä. Nurkassa on pieni keittiö mikroineen, jääkaappeineen ja kahvinkeittimineen.

kerhotilat-vaiheessa

Käytössä on kaksi huonetta. Pienemmässä huoneessa on säätämö ja tarvikevarasto. Säätämössä on monipuolinen valikoima työkaluja ja mittalaitteita, jotka tarjoavat hyvät mahdollisuudet sähkö- ja elektroniikkalaitteiden rakentamiseen, testailuun ja mittaamiseen. Enemmän elektroniikkaan ja tekniikkaan painottunut säätöilta on torstaisin. Säätämölle on oma erillinen sivu.


1 kommentti

  1. Ilkka peltonen sanoo:

    Hei. Olen kunnostamassa vanhaa geloso g 4/218 vastaanotinta. Elektrolyytit konkat pitää vaihtaa 100uf /350 volttia, mahdollisesti muitakin komponentteja. Ollut käyttämättä 60 luvulta asti mutta säilytetty kuivassa. Mistähän näitä vois löytää? Yt :Ilkka, oh6bjz Äänekoski.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.