Koulutus

Radioamatöörit pitävät laitteillaan yhteyksiä ympäri maailmaa. Erilaisia yhteyslajeja on perinteisestä sähkötyksestä eli morsetuksesta ja puheesta uusimpiin digitaalisiin tietokoneavusteisiin tiedonsiirtotapoihin. Laitteita voidaan käyttää tavallisen jutustelun lisäksi esimerkiksi poikkeusolojen viestintään ja radioamatöörien välisiin kilpailuihin.

Ilmoittaudu tästä: Ilmoittautumissivu

Lisätietoja sähköpostilla: [email protected]

Ilmoitamme järjestettävistä kursseista etusivulla, kun kurssin toteutuminen on tiedossa. Ilmoittautumissivu on myös aina auki – siellä voit joko ilmoittautua järjestettävälle kurssille, tai jos tulevaa kurssia ei ole tiedossa, jättää yhteystietosi ja ilmoittaa kiinnostuksesi tulevaa kurssia kohtaan.

OH6AD järjestää radioamatöörien peruskurssin vuosittain, mikäli osallistujia ilmoittautuu tarpeeksi. Lisätietoja tutkintovaatimuksista Suomen Radioamatööriliiton sivuilla.

Myös pelkkiä tenttejä järjestetään pyynnöstä. Toiminnasta kiinnostuneille erilliset preppaukset tutkintoa varten yleensä onnistuvat.

Koulutuksesta vastaa ja lisätietoja antaa toimihenkilöt-sivulla mainittu koulutusvastaava.

Aiemmat kurssit

Kevät 2019: Peruskurssi OH6AD:n kerholla huhtikuussa.

Syksy 2018: Peruskurssi OH6AD:n kerholla, opettajina Kari OH6FSG ja Antti OH6VA.

Kevät 2018: Tekniikka 2 -kurssi, opettajana Kari OH6FSG.

Kevät 2017: Peruskurssi 22. maaliskuuta alkaen Jyväskylän yliopiston tiloissa, opettajina Joel OH6EYA, Antti OH6VA, Vili OH5GE sekä Kari OH6FSG.

Kevät 2016: Peruskurssi 16. maaliskuuta alkaen OH6AD:n kerholla, opettajina Jyrki OH6VV, Antti OH6VA, Vili OH5GE sekä Kari OH6FSG.

Kevät 2013: Peruskurssi 14. helmikuuta alkaen OH6AD:n kerholla.

(Kursseja on pidetty aiemmin valtava määrä, tietoja päivitetään mahdollisesti tulevaisuudessa.)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.