Haluaisitko radioamatööriksi?

Et ole radioamatööri, mutta toiminta kiinnostaa? Joka maanantai kello 19 alkaen on kerhoilta kerhotilassa ja kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita tutustumaan mukaviin ihmisiin ja harrasteen moninaisiin osa-alueisiin!

Radioamatööritoiminta on harvinaisen monipuolinen harrastus ja mikä parasta, jokainen voi yhdistellä eri osia harrasteesta juuri niin kuin itselle parhaalta tuntuu. Pähkinänkuoressa:

 • Radioamatöörinä voit pitää yhteyksiä eri tavoin, esimerkiksi puheella, sähkötyksellä (siis Morsen aakkosilla) tai digitaalisesti tietokoneen avustuksella. Yhteydet voivat olla paikallisia tai ne voivat ulottua vaikka toiselle puolelle maapalloa.
 • Voit puuhastella tekniikan parissa, sillä radioamatöörit voivat muokata käyttämiään laitteita tai jopa rakentaa ne itse!
 • Eikä sovi unohtaa ehkä tärkeintä, yhdessäoloa ja yhdessätekemistä samanhenkisten ihmisten kanssa. Radioamatööreillä on ystäviä ympäri maailman!

Seuraa siis etusivua, jolla kerrotaan järjestettävistä kursseista ja tenteistä. Ilmoittautumissivu on myös aina auki – siellä voit joko ilmoittautua järjestettävälle kurssille, tai jos tulevaa kurssia ei ole tiedossa, jättää yhteystietosi ja ilmoittaa kiinnostuksesi kurssia kohtaan.

Tarkemmissa kysymyksissä ja kurssitarpeissa ota mielellään yhteyttä kerhon koulutuksesta vastaaviin vastuuhenkilöihin.


3 kommenttia

 1. - sanoo:

  Hei!

  Onko kerhoilta maanantaisin klo 18 vai 19 alkaen? Etusivulla lukee klo 19 mutta tuolla alisivulla lukee klo 18

 2. OH2OP sanoo:

  Samaan aikaan, maanantaisin 18-19 on Lahden Radioamatöörikerhon kerhoilta. Mikä tukiasemaradio OH6AD:llä on? Radiomäellä on Icom IC-7300.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.