Aurora 2020 -syysleirin lippukauppa on auki

Kuten aiemmin on tiedotettu, OH6AD järjestää Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella 10.-13.9. valtakunnallisen syysleirin. Lippuja sinne saa nyt alennettuun hintaan 16.8. saakka syysleirisivulta aurora.oh6ad.fi/. Lippujen hinnat ovat seuraavat:

Ennakkohinta16.8. jälkeen
Viikonloppu20 €25 €
+ 1 perheenjäsen30 €40 €
+ useita perheenjäseniä40 €50 €

Perheenjäsenellä tarkoitetaan puolisoa tai vähintään 12-vuotiasta lasta. Alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Päiväkäyntilippuja myydään myös ja sellaisen hinta on 10 €/päivä.

Tapahtuman peruuntuessa esim. koronaviruksen takia, palautetaan maksut ilman eri pyyntöä.

2 kommenttia

  1. Tapani Närhi OH7EAG sanoo:

    Hei, olen tulossa syysleirille ja ajattelin tarjota ohjelmaan esitystä antenniprojektistani ”4-square + SDR = koko HF alueen RX antenni”. Tämä voisi kiinnostaa osallistujia, sillä ratkaisu on uusi ja sitä ei löydy kirjallisuudesta. Lyhyesti ideana on toteuttaa tarvittavat vaihesiirrot 4-kanavaisella SDR RX:llä (Afedri), jolloin vaiheet voidaan vapaasti säätää (toisin kuin tavallisissa toteutuksissa, missä vaihesiirrot tehdään määrämittaisilla kaapeleilla). Voisin esitellä toimintaperiaatteen ja näyttää kuvia toteutuksesta, sekä luonnostella jatkokehitystä kohti adaptiivista RX:ää, missä suuntakuvion nolla voidaan säätää RX-taajuudella olevan häritsevän aseman suuntaan. Adaptiivisuudella voidaan tehdä myös muita kiinnostavia sioita, kuten 3D tulokulman määrääminen.

  2. Tapani Närhi OH7EAG sanoo:

    Lähetin tässä kommenttialueessa ehdotuksen esitykseksi, sitä en tarkoittanut julkaistavaksi kommentiksi, kuten ei tätäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.