Syysleiri 2011

OH6AD:n syysleiri järjestetään 2.-4.9.2011 Jyväskylän ortodoksisen seurakunnan Pyhäkankaan leirikeskuksessa Uuraisilla. Paikan osoite on Pölykankaantie 279, 41290 Kangashäkki. Tarkempia ajo-ohjeita saa tarvittaessa Jyväskylän 2 m toistimelta.

Leirin yhteydessä osallistutaan samana viikonloppuna järjestettävään SRAL Field Day -tapahtumaan. Samaan aikaan on Field Day -tapahtumia myös muissa maissa IARU Region I -alueella, joten äänessä on paljon asemia. Tapahtumaan osallistumista varten leirille pystytetään ilman verkkosähköä toimiva kerhon asema OH6AW. Lisätietoja tapahtumasta täältä.

Ohjelmassa on tietenkin myös saunomista ja nokkakusoilua. Jos kalusto saadaan kuntoon, Pasin, OH6FPQ ja Timon, OH6GJA johdolla kokeillaan lahjoituksena saaduista 70 cm radioista koottua leiritoistinta. Muista siis ottaa mukaan myös 70 cm kapula tai moppe!

Lauantaina on tarjolla lämmin ruoka 5 euron hintaan. Ennakkoilmoittautumisia otetaan vastaan ruokailun järjestämistä varten. Ilmoittautumiset kerhon sihteerille Jaakolle, OH6FQI omakutsuosoitteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.